לערבב:
- 1 כוס קמח מלא, מנופה
- 1 כוס סולת מלאה (להשיג בחנויות טבע, אפשר גם רגילה)
- 1 כוס קוקוס
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1/2 כוס צימוקים
- 1/2 כוס אגוזי מלך
לעבד למשחה חלקה במעבד מזון או בלנדר-סטיק:
- 300 גר טופו רך או 3 תפוחים זהובים קלופים ומגולענים
- 1 כוס מיץ תפוזים סחוט
- קליפה מגוררת מתפוז אחד
- 1 כוס סוכר חום
- 2/3 כוס שמן
- אפשר להוסיף את כל הפאלפ של התפוזים,
- אם סוחטים לבד ובתנאי שמוציאים את הגרעינים…
לאחד את שתי התערובות, לצקת לתבנית משומנת, לאפות 40 דקות ב 180 מעלות
אפשר ומומלץ להכין סירופ מ:
- 1/2 כוס סוכר חום
- 1/2 כוס מים/מיץ תפוזים
- לבשל עד שמסמיך מעט ולצקת על העוגה החמה כשהיא יוצאת מהתנור