מרק דלעת עם חלב קוקוס
המרק הזה הוא חמים וטעים ועושה נעים בבטן ובלב.
והיתרון הגדול שלו הוא זמן ההכנה,
אני מעריכה שלא יותר מ7 דקות.
אז קדימה!
מה צריך?
- 1 ק”ג דלעת מנוקה מקליפה וזרעים
- כפית גדושה ג’ינג’ר טרי קצוץ
- 2 כפות שמן קנולה
- 1/2 כפית כורכום
- מעט פלפל לבן
- מלח ים
- 1/2 כוס חלב קוקוס
ההכנה:
- בסיר עם תחתית עבה מאדים את הגינג’ר ואת הדלעת, חתוכה לקוביות גדולות
- מוסיפים מים רק עד גובה פני הדלעת ואת התבלינים
- מביאים לרתיחה וממשיכים בבישול על אש קטנה לריכוך, כחצי שעה
- מוסיפים חלב קוקוס ומרסקים למרקם חלק בבלנדר סטיק
- טועמים ומתקנים תיבול אם צריך
זהו!