איך מתרגלים דמיון מודרך ?

איך עושים דמיון מודרך ?

לפני ההסבר הטכני על השיטה, כמה מילות מבוא ליכולת עצמה הקיימת בכל אחד מאיתנו.

הדמיון הינו פעילות טבעית של ההכרה האנושית. למעשה אם תשאלו כיום כל חוקר מוח אודות הטבע האמיתי של החוויות השגרתיות שלנו, הוא יסביר לכם שכל מה שאנו חווים כצלילים, צורות, צבעים, תחושות, טעמים ו-ריחות…..הכל הינו הדמיה שההכרה שלנו יוצרת מתוך הגירויים המגיעים מהעולם.

לכן בין אם החוויה מבוססת על גירויים אובייקטיבים ולכן מאפשרת לנו להתנסות במציאות החיצונית
ובין אם הגירויים מגיעים מבפנים ומאפשרים התנסות במציאות הפנימית כמו בחלום או חלימה בהקיץ…..כל ההתנסות הינה פרי של תפקוד הדמיון.

לכן פעמים רבות אותה התנסות אובייקטיבית תעורר באחד חוויה אחת ובאחר חוויה שונה לגמרי.
הסיבה לכך היא שאנחנו אף פעם לא חווים את ההתנסות האובייקטיבית, אלא הדמייה פנימית שכוללת בתוכה גם הרבה פרשנויות סובייקטיביות ולעיתים גם הרבה דמיונות שאין להם שום קשר למציאות. בטוח שראיתם את זה קורה לאחרים ואולי אפילו לכם, שהחוויה הפנימית קשורה רק באופן מקרי ביותר למציאות.

אז…..למעשה כולנו מתרגלים כל הזמן "דמיון אוטומטי" ולכן שווה לאמר כמה מילים על מהו דמיון מודרך וכיצד מתרגלים דמיון מודרך.

דמיון מודרך הינו תהליך בו אנו מעבירים את ההכרה ממצב של "טייס אוטומטי" למצב "ידני".
אולם הבעיה היא שמעולם לא הסבירו לנו שאנחנו במצב של טייס אוטומטי, אולי מאז שנולדתם ועד שקראתם שורות אלה חשבתם באמת ובתמים שאתם חווים את המציאות ולא רק הדמייה שלה !
ואם יש מערכת שנמצאת במצב של "טייס אוטומטי", היכן היא נמצאת ? ואיך משנים את התהליך למצב "ידני" ?

אז בקצרה רבה, המערכת נמצאת ברמה התת מודעת שלנו, היא פועלת מתחת לסף המודעות ולכן נראה שהיא פשוט לא קיימת מבחינתנו, מעולם לא נדרשנו להיות מודעים אליה !
אולם אם נוכל לגשת בצורה רצונית לתת המודע שלנו נוכל ממש לראות אותה בפעולה ולא רק זאת אלה אפילו להעביר אותה למצב "ידני" ולהתחיל לתרגל דמיון מודרך באופן רצוני.

בסדנת "דמיון מודרך והרפייה" אנו לומדים איך לעשות דמיון מודרך על ידי העברת המוח לגלי אלפא המאפשרים הצפת תת המודע לפני השטח של ההכרה כך שניתן להתחיל לנהל תהליכים בתוכו בדומה לתהליך היפנוזה אלא שכאן אנחנו מנהלים את התהליך.

אנחנו מזמינים אתכם לערב מבוא חוויית בכניסה חופשית

אתם גם מוזמנים ללמוד קצת יותר על הטבע הביולוגי של "הטייס האוטומטי" במאמר הבא