פשטידת ירקות טבעונית

פשטידת ירקות

החומרים:

5 יחידות גזר
3 יחידות תפוח אדמה
כוס אפונה ירוקה
צרור כוסברה
חצי צרור פטרוזליה
2 כוסות קמח חומוס
חצי כוס שמן זית
כוס מים
כפית כורכום
כפית פלפל שחור
כף פפריקה
חצי כפית אבקת חילבה
כף מלח

אופן ההכנה:

מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
מבשלים במים את הגזר, האפונה ותפוח האדמה. את הירק קוצצים דק, כולל הגבעולים. את הירקות חותחים לקוביות (בגודל בינוני) ומערבבים בקערה יחד עם שאר החומרים.
משמנים תבנית ויוצקים את התערובת לתוכה. אופים בתנור לעשרים וחמש דקות.

בתאבון !