עוגת בננה טבעונית עסיסית
בתבנית אינגילש
החומרים:
3 בננות בשלות
1/2 כוס סוכר או מייפל
3/4 כוס שמן קוקוס
2 כוסות קמח כוסמין
כף אבקת אפיה
חצי כפית סודה לשתיה
קורט מלח
אפשריות נוספות כתוספת: קינמון, שוקולד ציפס, צימוקים, שקדים…
מעל העוגה :
לפזר מעט קוקוס מגורד, אבקת סוכר, אגוזים טחונים…
אופן ההכנה:
בקערה מועכים את הבננות בעזרת מזלג, מוסיפים את השמן והסוכר ומערבבים היטב, מוסיפים קמח, אבקת אפיה, מלח וסודה לשתיה ומערבבים.
בשלב הזה ניתן להוסיף אם רוצים את התוספות שבחרתם לבלילה כגון שוקולד ציפס…
את הבלילה מעבירים לתבנית ומפזרים מעל את התערובת שבחרנו.
אופים בתנור ב 180 מעלות, שלושים דקות עד שהקיסם יוצא נקי ויבש. מצננים ומגישים.
בתאבון!