קציצות כרובית בתיבול הודי

קציצות כרובית בתיבול הודי

תוספת מעולה לכל ארוחה.

הכנות:

נבשל כרובית אחת גדולה במים עם מלח עד ריכוך, מסוננת היטב ומעוכה (ולא טחונה, אפשר לקצוץ עם סכין)
לגרד בפומפיה 3 גזרים
ולטגן במחבת עם מעט שמן זית, להוסיף לטיגון שורש ג’ינג’ר מגורד, כפית מלאה זרעי כמון שלמים, כפית זרעי חרדל שחור, כפית אבקת קארי יבש וחצי כפית אבקת צ’ילי אדום.

לערבב 3/4 כוס קמח חומוס עם טיפה מים לקבלת מרכם משחתי ולא נוזלי. כמו ממרח חומוס.

לערבב בקערה הכל יחד, להוסיף מלח, פלפל, ומעט שמן זית, וצרור כוסברה קצוצה דק..

להכין קציצות ולהניח על נייר אפייה משומן, לאפות בתנור על 180 מעלות כ15-20 דק, כשהקציצות מתחילות להזהיב, להוציא מהתנור שלא יתייבשו.

עוד משהו קטן, אם התערובת מרגישה מעט לחה ניתן להוסיף 2 כפות של שיבולת שועל, או קמח חומוס, אך שימו לב לא לייבש את הקציצות יותר מדי. כיף לאכול לצד סלט, מרק, בתוך כריך, או כתוספת לדגן כלשהו.

בתאבון❤️