צ’יפסלק
הכי לא בנאלי והכי טעים ומגניב!
המתכון הזה הגיע מהגן של הבן שלי, אחרי שהוא אמר לי “ברור- אני ממש אוהב סלק בתנור” ואני בטעות השארתי בתנור קצת יותר מדי זמן ויצא צ’יפס סלק!
מרכיבים:
- סלק טרי
- שמן
- מלח
- טימין/קורנית
- רוזמרין
הכנה:
- שוטפים היטב את הסלק (אני אוהבת להשאיר את הקליפה אבל ניתן גם לקלוף)
- חותכים לפרוסות דקות יחסית, וכל פרוסה חותכים לרבעים.
- בקערה מערבבים עם 2 כפות שמן, מלח ותבלינים לפי הטעם.
- מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. ניתן להניח ענף רוזמרין וענף טימין.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20-30 דק או עד שמוכן וטעים (להיזהר שלא ישרף).
להגיש חם!
בתיאבון ולבריאות🙏🏼