צ’אי הודי
תענוג לפתוח את הבוקר עם שיעור יוגה ועם צ’אי. נחים, נושמים, מתרגלים קצת יוגה, שותים צ’אי, ומרגישים בהודו, או על גג העולם!
הוראות הכנה-
מבשלים בסיר קטן במעט מים את התבלינים (מקל קינמון גדול, 7 תרמילי הל, 14 זרעי פלפל שחור, 3 פרוסות דקות של ג’ינג’ר), כשהם מתרככים ניתן מעט למעוך אותם עם מזלג להגברת הטעם, מוסיפים כוס חלב (אני השתמשתי בחלב שקדים אבל אפשר כל חלב אחר), כוס מים וכפית מייפל (או כל ממתיק אחר או בלי…), מביאים לרתיחה, מכבים את האש, כדאי לקרר קצת לפני ההגשה.
בתיאבון ולבריאות