פשטידת אטריות סטייל קיגל
מאפה חגיגי, קל הכנה, שאף פעם לא נמאס ממנו
מרכיבים:
400 גר’ אטריות דקות (100% חיטה. ניתן להשיג אטריות מדגנים אחרים בחנויות המובחרות)
כוס סוכר
כוס קרם קוקוס (סביבות 20 אחוז שומן)
חצי כפית פלפל שחור
הכנה:
לחמם תנור ל180 מעלות.
לבשל את האטריות לפי הוראות היצרן.
לסנן את האטריות המבושלות ממים ולא לשטוף! (כדי לשמור את העמילנים שישמשו כחומר מאחד)
להמיס בסיר סוכר וקרם קוקוס עד לקבלת רוטב קרמל דליל.
לערבב היטב עם האטריות את הרוטב והפלפל השחור.
לרפד תבנית בנייר אפייה ולשטח את תערובת האטריות. לכסות בנייר כסף ולאפות למשך 40-60 דקות עד שהפשטידה מזהיבה. מומלץ להמתין להתגבשות של שעתיים לפני ההגשה (אך לא חובה).
בתיאבון ולבריאות💐