פודינג צ’יה

פודינג צ’יה

 

שמעתי לראשונה על הצ’יה בספר שתיאר שבטים קדומים באמריקה שאוכלים צ’יה ויודעים שזה מזון על. הצ’יה עשירה באומגה 3, והמון ויטמינים, מינרלים, חלבונים וסיבים תזונתיים. ניתן גם לטחון לאבקה בבלנדר ולהוסיף ליוגורט, דייסה או סלט.

מרכיבים:
1/4 כוס זרעי צ’יה אורגניים
1 כוס קרם קוקוס (או כל חלב או משקה אורגני אחר)
1 כף סירופ מייפל אמיתי (או סילאן)

הכנה:
לערבב הכל, להכניס ללילה למקרר בכלי סגור.
אפשר להוסיף לזה למשך הלילה גם קקאו ולערבב, או כל תוספת אחרת כגון קוקוס קינמון פירות ועוד
מומלץ להגיש עם פירות חתוכים.
בתיאבון ולבריאות🌸