עוגה משגעת!
לחה, טעימה, עם טוויסט של שוקולד מריר ותבלינים!
אם רוצים, אפשר להחליף שוקולד בעוד צימוקים ואגוזים.
שימו לב, אופים שעה, ממש. אחרת במקום עוגה לחה תקבלו עוגה רטובה,
וזה הרבה פחות כייף
ההכנה:
לעבד למשחה חלקה במעבד מזון או בלנדר-סטיק:
- 300 גר טופו רך או 3 תפוחים זהובים קלופים ומגולענים
- 1 כוס סוכר חום
- 3/4 כוס שמן
- 1 כפית ג’ינג’ר טרי מגורר
להוסיף לאמולסיה שמתקבלת
- 5 גזרים בינוניים (כחצי ק”ג) מגורדים על פומפיה גסה
בנפרד, לערבב
- 1.5 כוס קמח מלא מנופה
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1/4 כוס צימוקים
- 1/4 כוס אגוזי מלך
- 100 גר’ שוקולד מריר מעולה שבור
- 1 כפית קינמון
- קמצוץ אגוז מוסקט
לאחד את 2 התערובות, להעביר לתבנית משומנת,
לאפות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כשעה.
ניתן באדיבות מהמטבח של מאשה