עוגיות שיבולת שועל טבעוניות מושלמות ליד כוס תה צמחים.
מרכיבים יבשים:
100 ג׳ (1 כוס ) קמח כוסמין מנופה
100 ג׳(1 כוס ) קוואקר דק
1/2 כפית מלח
1/2 כפית קינמון
1 כפית שטוחה אבקת אפיה
תוספות: 75ג׳ שוקולד מריר קצוץ
75 ג׳ אגוזי מלך קצוצים
מרכיבים רטובים:
120 ג׳ ( חצי כוס ) שמן קוקוס רך
100 ג׳ ( 1/2 כוס ) סוכר חום
2 בננות רכות בשלות
או 3/4 כוס רסק תפוחי עץ
1 כפית תמצית וניל
הכנת העוגיות:
1. להניח בקערה
שמן קוקוס רך, סוכר,בננות או רסק תפוחים, תמצית וניל.
לערבב היטב.
2. בקערה נפרדת היבשים : להניח קמח, קוואקר, מלח, קינמון, אבקת אפיה, שוקולד קצוץ, אגוזים מרוסקים.
לערבב היטב חומרים יבשים.
להעביר חומרים יבשים לקערת החומרים הרטובים בהדרגה (כל פעם שליש מהכמות).
3. להניח נייר אפיה על תבנית. לחמם תנור 170 מעלות.
4. ליצור מהבלילה בידיים רטובות כדורים קטנים להניח על התבנית המרופדת בנייר אפיה.
5. לאפות 25-30 דקות
6. לצנן היטב. לאחסן בצנצנת. בתיאבון. מהגר 🙏🌸😊❤️
קרדיט על המתכון והתמונה לאמא שלי שמכינה באהבה לאבא שלי בכל הזדמנות את העוגיות הללו🤗💕😇