סטייק כרוב

סטייק כרוב

 

יום העצמאות בפתח ולכן עוד מתכון באווירת היום הכייפי הזה, משהו קליל וטעיםםם

החומרים:

1 כרוב בינוני או גדול וטרי חתוך לפרוסות בעובי 3 ס”מ בערך.

יש לקלף את העלה הראשון החיצוני של הכרוב ולחתוך את בסיסו הקשה, לפני פריסתו.

כ-5 כפות שמן זית או חמאה

תימין ומרווה

מלח

פלפל שחור גרוס טרי

תערובת קארי (אבקה)

אופן ההכנה:

מחממים תנור לחום של 200 מעלות מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומניחים עליה את פרוסות הכרוב.

או שמכינים מנגל חם

מערבבים את התימין, המרווה ושמן הזית, ובעזרת מברשת מורחים את התערובת על שני צידי הכרוב היטב היטב.

מתבלים את פרוסות הכרוב בקארי, מלח ופלפל שחור טחון טרי ומכניסים לתנור.

כעבור 30 דק’ הופכים פרוסות הכרוב ואופים או צולים כ 20 דקות
עד שיתקבל צבע חום זהוב בשוליים

בתאבון ועצמאות שמח על האש🎇
רלי טרשל🕉️🕉️🕉️