מוס שוקולד טבעוני
מוס שוקולד טבעוני-
יכול להתאים גם בפסח,
אפשר להגיש בצנצנות/קעריות.
המתכון ל – 10 כוסות:
במיכל בלנדר נטחן 1.5 חבילות של טופו משי (מקרטון) אחרי סינון מנוזלים,
חצי ליטר קרם קוקוס מומס בבאן מרי עם 300 גר שוקולד מריר
לערבב טוב עד איחוד הקרם והשוקולד ורק אז להוסיף לבלבדר,
3 כפות קרם נוגט או ממרח אגוזים כלשהו.
לאחר הטחינה בבלנדר, לשים בתחתית כל כוס הגשה דובדבן אמרנה אחד ומעליו לשפוך את התערובת,
להקפיא לחצי שעה ולאחר התייצבות המוס להזליף שוקולד מומס עם שקית זילוף לקישוט
ולהקפיא לעוד כשעה, או למקרר ל – 4 שעות.
בתאבון🌸