לחם כוסמת ירוקה

לחם כוסמת ירוקה

לחם נפלא ובריא ללא גלוטן וללא שמרים מכוסמת ירוקה .
מתכון של Krukit 🙏❤

הכוסמת הירוקה אידיאלית לתזונה צמחונית וטבעונית. היא עשירה בחומצות אמינו בעלת ערך גליקמי נמוך ועשירה בחלבון. עשירה בסיבים תזונתיים שכה חשובים לעיכול.
נהדרת בטוסט לארוחת בוקר קלה. בתמונות עם טחינה גולמית וסילאן או גבינת סויה, עגבניה, עלי כוסברה וזיתי קלמטה.

מתכון:
משרים 500 גרם כוסמת ירוקה ללילה.
מסננים.
במעבד מזון לעבד לא פחות משתי דקות יחד עם כוס ורבע מים.
להוסיף לבלילה כף שטוחה של מלח, 2 כפות סילאן או מייפל.
להעביר לשתי תבניות לחם מאורכות, לכסות ולתת לנוח כ8 שעות.
לפזר מעל שפע של זרעונים כגון שומשום, קצח, פשתן, זרעי כוסברה וכמון שלמים, גרעיני חמניה וכו’.
לאפות בחום של 180 מעלות כשעה ורבע.
לצנן ולאכול בהנאה.
מומלץ אם לא אוכלים באותו היום לפרוס ולהקפיא וכשרוצים להוציא ישר לטוסטר.
בתאבון! 🌱❤🌱