דאל עדשים כתומות וירקות כתומים
2 כוסות עדשים כתומות, אפשר להשרות לשעה ואז לשטוף היטב.
הכנות:
נקלף 3 עגבניות ונקצוץ דק.
נקצוץ צרור כוסברה טריה.
נחתוך בטטה בינונית לקוביות קטנות.
בסיר נון סטיק,
נטגן:
2 גזרים מגורדים בפומפיה,
3 גבעולי סלרי קצוצים דק
2 כפות ג’ינג’ר טרי מגורד, עד הזהבה.
נוסיף את התבלינים:
כפית מלאה זרעי כמון שלמים, כפית זרעי חרדל, חצי כפית אבקת זרעי כוסברה, כף גראם מסאלה, כפית קארי הודי יבש, כפית צ’ילי אדום חריף, לעוד טיגון קל זהירות לא לשרוף את התבלינים ואז נוסיף את העגבניות,
בטטה, עדשים, מלח, כף סוכר חום ו2 כפות רסק עגבניות מרוכז.
נוסיף 2 כוסות מים ואת הכוסברה, נבשל כ40 דק. אם יש צורך נוסיף עוד מים. בסוף הבישול נוסיף עוד כוסברה קצוצה טרייה, ונגיש עם אורז/קינואה/ אורז מלא..
בתאבון.