גלידה טבעית ביתית
טריה, טעימה בטירוף ובריאה!
הילדים עזרו בהכנות, שאורכות בדיוק 2 דקות (פלוס הקפאה של בננות בשלות מבעוד מועד)
מרכיבים:
6 בננות בשלות, קלופות וקפואות
2 כפות אבקת קקאו
1/2 כוס חלב (אני השתמשתי בחלב סויה, אבל כל חלב יתאים)
כפית תמצית וניל
2 כפיות מייפל
הכנה:
לחתוך את הבננות הקפואות לעיגולים, לטחון במעבד מזון לחתיכות קטנות.
להוסיף את שאר המרכיבים ולטחון עד קבלת מרקם חלק של גלידה (ניתן להוסיף עוד מעט חלב אם התערובת לא מצליחה להיטחן).
לטעום ולתקן טעמים.
להגיש מיד או להקפיא בגביעים או בצלחות אישיות. (אם מקפיאים , יש להפשיר מעט עד ריכוך לפני ההגשה)
בתיאבון ולבריאות💐