אזני המן טבעוניות

אזני המן טבעוניות

הנה המתכון… אהבנו כולנו בטירוף! Children approved…

מרכיבים (בערך 20 עוגיות)
למלית:
7 תמרי מג’הול אורגניים
3/4 כוס מים
1/3 כוס סוכר חום
כף שמן
קליפה מגוררת מחצי לימון אורגני
1/2 כפית קינמון טחון

לבצק:
100 גר’ קמח לבן
250 גר’ קמח מלא
1 שקית אבקת אפייה
3/4 כוס ו-2 כפות שמן
1/3 כוס סוכר חום
1/4 כוס מיץ תפוז אורגני
מיץ וקליפה מגוררת מחצי לימון אורגני
50 גר’ טופו + כפית מים

הכנה:
המלית: לטחון לקרם בבלנדר את כל המרכיבים, להרתיח את הקרם בסיר רוטב על אש קטנה ולערבב היטב עד שהקרם מסמיך (כמה דקות).
להניח בצד לקירור. המלית מוכנה.

לחמם תנור ל-175 מעלות טורבו.
הבצק:
-לערבב את הקמחים ואבקת האפייה.
-במעבד מזון לטחון טופו וכפית מים עד שנוצרת תערובת חלקה, להוסיף סוכר ושמן ולטחון לתערובת חלקה.
-להוסיף גרידה ומיץ לימון, להוסיף רבע מהקמח ורבע מהמיץ מהתפוז ולטחון, להמשיך עם עוד רבע ועוד רבע, עד שמסיימים ונוצר בצק.
-לקמח קלות משטח ומערוך.
-לרדד את הבצק לבערך 1/3 ס”מ עובי, לחרוץ עיגולים גדולים עם כוס בעלת שפה רחבה, לשים באמצע כל עיגול כפית מהמלית, להדק את הקצוות למשולש, להניח על תבנית מרופדת בנייר אפיה. (כל פעם לרדד את השאריות יחד עד שמסיימים את כל הבצק והמלית😊)
-לאפות 15-20 דק, עד שאזני המן מזהיבות.
-לצנן ולהנות!

כמה זמן לדעתכם הן ישארו בקופסא?😆