צ’יפסלק

צ’יפסלק

הכי לא בנאלי והכי טעים ומגניב!
המתכון הזה הגיע מהגן של הבן שלי, אחרי שהוא אמר לי “ברור- אני ממש אוהב סלק בתנור” ואני בטעות השארתי בתנור קצת יותר מדי זמן ויצא צ’יפס סלק!

מרכיבים:

  • סלק טרי
  • שמן
  • מלח
  • טימין/קורנית
  • רוזמרין

הכנה:

  1. שוטפים היטב את הסלק (אני אוהבת להשאיר את הקליפה אבל ניתן גם לקלוף)
  2. חותכים לפרוסות דקות יחסית, וכל פרוסה חותכים לרבעים.
  3. בקערה מערבבים עם 2 כפות שמן, מלח ותבלינים לפי הטעם.
  4. מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. ניתן להניח ענף רוזמרין וענף טימין.
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20-30 דק או עד שמוכן וטעים (להיזהר שלא ישרף).

להגיש חם!
בתיאבון ולבריאות🙏🏼