פסטה סלסה רוזה

פסטה סלסה רוזה

מנה יוגית טבעונית נפלאה לחג השבועות שילדים מאוד אוהבים.
שמרי הבירה נותנים טעם נפלא ומכילים אחוז גבוה במיוחד של חלבונים (כ-50%), אינם מכילים שומנים, ומהווים מקור טוב לוויטמינים מקבוצה B ולמינרלים כגון ברזל.
הכנה
לטגן במחבת עם מעט שמן קוקוס 5-6 עגבניות טריות מגורדות ללא קליפה, להמליח ולאדות עד שמצטמצים הנוזלים. להוסיף 100% קרם קוקוס ולערבב. לתבל במעט טימין יבש וכפית אבקת שמרי בירה.
לערבב עם פסטה אל דנטה מקמח מלא, קצרה וחלולה שהרוטב יוכל מעט להכנס פנימה.
להגשה אפשר לפזר מעל גבינת קשיו מגורדת, צנוברים או קשיו קלויים קלות על מחבת יבשה ולקשט עם עלה בזיליקום או מעט פסטו.🌱

חג שבועות שמח🙏❤️