עוגת סולת קוקוס תפוז

לערבב:

  • 1 כוס קמח מלא, מנופה
  • 1 כוס סולת מלאה (להשיג בחנויות טבע, אפשר גם רגילה)
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1/2 כוס צימוקים
  • 1/2 כוס אגוזי מלך

לעבד למשחה חלקה במעבד מזון או בלנדר-סטיק:

  • 300 גר טופו רך או 3 תפוחים זהובים קלופים ומגולענים
  • 1 כוס מיץ תפוזים סחוט
  • קליפה מגוררת מתפוז אחד
  • 1 כוס סוכר חום
  • 2/3 כוס שמן
  • אפשר להוסיף את כל הפאלפ של התפוזים,
  • אם סוחטים לבד ובתנאי שמוציאים את הגרעינים…

לאחד את שתי התערובות, לצקת לתבנית משומנת, לאפות 40 דקות ב 180 מעלות

 אפשר ומומלץ להכין סירופ מ:

  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 1/2 כוס מים/מיץ תפוזים
  • לבשל עד שמסמיך מעט ולצקת על העוגה החמה כשהיא יוצאת מהתנור