טורטיות תפו”א וברוקולי

טורטיות תפו”א וברוקולי

מבשלים תפו”א ומאדים את הברוקולי חתוך לפרחים קטנים מעל. כשהכל רך מועכים את תפו”א, מוסיפים תבלינים לפי טעם (אני שמתי חוואיג’, מלח פלפל) ומערבבים עם ברוקולי.
שמים חלק מהתערובת על טורטיה ומגלגלים. מטגנים על מחבת עם מעט שמן.

 

   

כרוב ניצנים וארטישוק בלימון
מטגנים בשמן ותבלינים שורש פטרוזיליה חתוך קטן. מוסיפים כרוב ניצנים, חתיכות דקות של ארטישוק וכמה עלי מרווה, אחרי כמה דקות מוסיפים מעט מים ונותנים להם להתרכך. מוסיפים לימון שלם סחוט, מלח, מעט פלפל וממשיכים לבשל על אש קטנה עוד כמה דקות.

קוביות טופו מתובלות
שמים שמן על מחבת. כשהוא חם מוסיפים פפריקה וחוואיג’, כשהם מוציאים את הארומה, שמים את קוביות הטופו ומערבבים עד שהכל מתכסה בתבלינים.
כשהטופו מתחיל להתייבש מוסיפים קצת רוטב סויה וסילאן ונותנים עוד כמה דקות על האש.

 

בתאבון!

☺️🙏❤️🕉️🌸